Video's van school

Op deze site vindt u video's van onze school. Van eigen vlogs van de leerlingen tot filmpjes van gave lessen bij ons op school, activiteiten of interessante filmpjes over leren van internet.

Nieuwsjaarswens 2021

Wat een raar begin van het jaar 2021. De scholen kunnen niet beginnen door de lock down. De nieuwjaars-'borrel' met de leerlingen kan niet doorgaan. De school is leeg en rustig. Het wacht op de kinderen en de ouders. En wij als team ook. Als alternatief hebben we een nieuwsjaarswens gemaakt op beeld.

KONINGSSPELEN

Wat een feest, wat een mooi begin van de Koningsspelen: alle scholen binnen IKC Jump dansen samen de openingsdans Fitlala! Wat een mooie verbindende activiteit in onze wijk en wat een heerlijk begin van een mooie dag. Kijk en geniet mee!TECHNIEKLES IN GROEP 1-2-3

'Hoe, wat, maar..., hoe kan dat?!?'
Maandag 19 maart was er volop verbazing tijdens de techniekles in de groepen 1, 2 en 3. Niet alleen bij de kinderen maar ook bij ouders/verzorgers die meehielpen. Hieronder een aantal filmpjes om mee te genieten. Begrijpt u hoe dit kan....?!?

Flesje blaast ballon op....?!?


Omkeerwater...?!? Ja, echt wel!


Kent u die van de ballon en peper & zout? Kijk maar eens naar dit filmpje.

opening koe 10-daagse - 9 maart 2018

Manuel Venderbos daagt leerlingen van KOE-scholen uit tijdens de opening van de KOE 10-daagse.
Hoe kun je een flesje gevuld met rijst optillen, zonder het flesje aan te raken? Kun jij een knikker in een wijnglas doen en dan het wijnglas op de kop houden zonder dat de knikker eruit valt? Wij wel na uitleg van Manuel Venderbos (TV-programma Galileo).

 Manuel Venderbos wordt door vloggers Koen en Jennifer van onze schoolt geïnterviewd.
 
 Een lege fles, wat karton, ducttape, een kruk, beetje (veel) water én een fietspomp....!?!
 
Hoe zorg je ervoor dat 2 blikjes naar elkaar toe bewegen zonder dat je ze aanraakt?
Leerlingen proberen eerst zelf een oplossing te bedenken.
 
Manuel legt uit hoe het proefje werkt.