Groepen

Maak kennis met onze groepen. Aan het begin van het schooljaar is nog niet veel gedeeld, maar gaandeweg vult elk fotoalbum zich met prachtige foto's. Het geeft een goed beeld van waar de school voor staat en wat we belangrijk vinden.

De groepen 1-2-3 hebben één gezamenlijke pagina. Veel van wat deze groepen doen, heeft overlap met elkaar of wordt gedaan vanuit één thema. Leuk om dit op één plek bij elkaar te hebben staan op deze site. Verder heeft elke (combi-)groep zijn eigen webpagina. Hier staat informatie over de groepen en worden van groeps- en bouwactiviteiten foto's geplaatst.

Foto's en video's van schoolbrede activiteiten staan onder het kopje: media - fotoalbum school. Ook zeer de moeite waard om te bekijken. Jaarthema 'Ontdekken'

Homogene groepen en combigroepen

Basisschool De Jonge Helden kent homogene groepen en combigroepen. Voor het leren is er voor het kind geen verschil. Binnen beide vormen krijgt het kind de lesstof op het eigen leerjaarniveau aangeboden. Zit een kind in leerjaar 4 binnen de combigroep 4-5, dan krijgt het de lesstof van groep 4 aangeboden. Het team van de school is getraind in het neerzetten van een goede organisatie van zowel een homogene groep als een combigroep. Klik hier voor meer informatie over combigroepen.